Loading...
tagline
Wij zijn yQ. Een online winkel met een hoogstpersoonlijke selectie van 100 producten uit de hele wereld, getoetst op duurzaamheid, ecologische aspecten en (arbeids)omstandigheden in de hele keten, bestemd voor ouders die bewust kiezen voor een natuurlijke omgeving bij nieuw leven én een schoon geweten voor de wereld van morgen. Doe je mee?www.yoaqi.nl

Items die enkel met 100% organische materialen zijn gemaakt en op een eerlijke manier zijn geproduceerd, in elke stap van de keten. Wij hebben het beste en mooiste voor je uitgezocht.


www.yoaqi.nl

Speelgoed waar over is nagedacht en items met een hoog educatieve waarde, ontwikkeld op een hoogwaardige manier en vrij van schadelijke stoffen.


www.yoaqi.nl

Laat het eerste waarmee je nieuwe liefde mee in aanraking komt gemaakt zijn wat alleen de natuur te bieden heeft. Ontdek onze alternatieven voor syntetische verzorgingsproducten.

Misschien zijn wij niet de snelste en goedkoopste maar je kan altijd op ons rekenen. Eerlijk ondernemen en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel.www.yoaqi.nl

Bewust omgaan met voedsel vinden wij uiteraard net zo belangrijk. Alhoewel wij zelf geen voedingsproducten verkopen delen we wel met plezier onze kennis met je en verwijzen we je graag door naar onze favoriete producten en bedrijven.