Bezorging

Op dit moment leveren wij alléén in Nederland en België. Verzending onder rembours en bezorging op zondag is bij ons niet mogelijk.

Het wachten
Een pakketje kan soms veel betekenen en wil je natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Bij de meeste producten streven we ernaar om binnen 2 werkdagen voor je deur te staan. We houden je per e-mail op de hoogte. Zodra wij je order hebben verwerkt en je pakketje dicht hebben geplakt geven we hem door aan de vervoerder. Je ontvang dan van ons een e-mailberichtje met een zgn. track & trace linkje. Zo houdt de vervoerder je precies op de hoogte van waar je bestelling blijft.

De mensen die het brengen
Gelukkig zijn we niet afhankelijk van maar één partij en maken we gebruik van zowel PostNL als DHL en DPD. Stuk voor stuk betrouwbare en moderne vervoerders die (meestal) vlekkeloos met ons samenwerken om je bestelling op tijd bij je aan te bieden.

postnl dhl3  dpd

 

Voorkeur
Onze voorkeur voor DHL zit hem niet alleen in de prijs maar ook de keuzes die het bedrijf maakt. Geoptimaliseerde transportroutes, alternatieve voertuigen en energie-efficiënte magazijnen: er zijn veel manieren om de klimaat schadelijke CO2-uitstoot en andere milieu-invloeden te beperken bij het vervoer en de opslag van goederen. DHL gelooft dat milieubescherming en zakelijk succes niet alleen samengaan, maar dat ze nauw met elkaar verbonden zijn.